We hebben het of we regelen het!

Van aandrijfkoppeling tot zaagmachine: voor industriële bedrijven is Zanten een professionele partner in technical supply en industrial supply. We bieden u een compleet assortiment, een eerlijk advies en een dienstverlening die naadloos aansluit bij uw organisatie. Maar misschien wel het allerbelangrijkst: we zijn een betrokken partner. Samen vormen we een winning team!

Overname TAC Bergeijk door Zanten

/media/73979/IMG_3192.JPG
Met ingang van 1 juli jl. heeft Zanten B.V. de Technische Handelsonderneming TAC in Bergeijk overgenomen van de heer Jan Kwinten.  
Lees verder

Al onze producten in één oogopslagWe hebben een ruim assortiment, dat we desgewenst uitbreiden met voor u specifieke producten. U vindt het complete overzicht in onze webshop.


Bekijk onze catalogus

Online bestellen, dat kan ook!Bestellen kan ook via onze webshop. Hier kunt u met uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord ook info opvragen over lopende orders, uw prijsafspraken bekijken en producten of specificaties opzoeken.


Ga naar de webshop

LOCTITE-Webinars


Loctite Webinars

Lijmen maken een integraal deel uit van de industriële productieprocessen van vandaag. Of het nu gaat om machinebouw, productie van speciale voertuigen of opwekken van vernieuwbare energieën, lijmen vervangen steeds vaker de traditionele bevestigingen zoals klinknagels of lassen.
Meer informatie